BESTE VISA KREDITTKORT

Når du skal skaffe deg kredittkort kan du velge mellom VISA og Mastercard. Dette er navnet på teknologien som ligger bak kredittkortet. VISA og Mastercard er de to store gigantene når det gjelder kredittkortteknologi, og selv om det egentlig ikke har noe å si om du velger et VISA kredittkort eller et Mastercard kredittkort, så liker noen gjerne det ene over det andre. I vår oversikt under finner du de beste VISA kredittkort for deg som ønsker at det nettopp stå VISA på kortet ditt.

HVA BØR DU SE ETTER I ET VISA KREDITTKORT?

De ulike kredittkortene på markedet har ulike egenskaper, og når du ser etter beste VISA kredittkort for deg bør du først tenke over hva hvilke egenskaper du ønsker at et kredittkort skal ha.

Dersom du ikke er sikker på om du klarer å betale tilbake hele kreditten du bruker ved forfall bør du se etter et VISA kredittkort med så lav rente du mulig. Pengene du låner når du bruker kredittkort er nemlig dyr kreditt, og når rentene begynner å løpe så tar bankene seg relativt godt betalt for pengene du låner.

Er du imidlertid en disiplinert kredittkortbruker, så er kanskje ikke renten så viktig for deg. Da bør du se etter andre egenskaper når du leter etter det beste VISA kredittkortet for deg. Ønsker du å slippe å tegne en egen reiseforsikring når du skal på ferie i utlandet, så bør du velge et VISA kredittkort som har innebygget reiseforsikring. Ønsker du muligheten til å gå gode rabatter eller samle opp bonuspoeng på utvalgte varegrupper så bør du se etter et VISA kredittkort som er tilknyttet rabatt- eller bonusprogrammer.

I oversikten vår over de beste VISA kredittkort så finner du informasjon om de ulike egenskapene til de ulike kortene på listen.

Husk alltid at kredittkortgjelden helst bør betales ned ved forfall. Klarer du ikke å betale ned kreditten ved forfall bør du i det minste ha en god plan for hvordan du skal betale ned denne gjelden så fort som mulig. Har du ingen plan om hvordan du skal betale ned kreditten er det sannsynligvis en dårlig ide å skaffe seg et VISA kredittkort.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.